Calella Portada Societat

Calella habilita un espai de la fàbrica Llobet on es vacunaran fins a 1.600 persones al dia

Vacunació Calella

Espai de vacunació a la fàbrica Llobet de Calella. Foto: Salut Girona

El Departament de Salut posarà en marxa un nou espai de vacunació a l’Alt Maresme. Serà a la fàbrica Llobet de Calella i tindrà capacitat per vacunar fins a 1.600 persones al dia. La fàbrica Llobet de Calella, que és un espai cedit per l’Ajuntament, ja funciona actualment com a punt de vacunació que només dóna cobertura a l’área del CAP. Ara augmentarà la seva capacitat amb el trasllat a una altra sala. L’anunci coincideix amb l’inici de la campanya de vacunació de les persones de 45 a 49 anys en els propers dies.

El nou espai entrarà en funcionament el proper dilluns 7 de juny i estarà operatiu en horari de matí i tarda, de 9h a 14h i de 15h a 19h.  Es tracta d’un espai de capacitat de vacunació mitjana, similar al que ja funciona a Blanes. El nou punt tindrà 4 boxes habilitats que s’obriran segons la disponibilitat de vacunes i hi treballaran professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, infermeres i personal administratiu, repartits en torn de matí i tarda.

Amb dades d’aquest dijous, a la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Alt Maresme i la Selva- ja han rebut almenys una dosi el 41,7% de la població mentre que el 22,3% té la pauta completa. Per vacunar-se a la Fàbria Llobet-Guri es podrà demanar cita a la pàgina web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*