Calella Cultura Maresme Portada

Calella recupera la Festa de Sant Quirze i Santa Julita

Presentació de la Festa de Sant Quirze i Santa Julita. Foto: Aj. Calella

Presentació de la Festa de Sant Quirze i Santa Julita. Foto: Aj. Calella

Calella recupera la Festa de Sant Quirze i Santa Julita, que tindrà música en viu, circ, la colla gegantera i el tradicional concert. La recaptació de les entrades anirà a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Entre l’11 i el 16 de juny els calellencs i calellenques podran tornar a gaudir de la Festa de Sant Quirze i Santa Julita. La programació d’enguany està pensada per a tots els públics i, a més, té la mirada posada en projectes socials. En aquest sentit, les entrades d’aquesta festa tan especial aniran a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls; una entitat que, ha explicat l’alcaldessa Montserrat Candini, “fa una gran tasca per lluitar i investigar aquesta malaltia”.

Els actes començaran el divendres 11 de juny amb la signatura del conveni que vincula l’Ajuntament de Calella amb l’organització i celebració de Screamin’ Festival. Posteriorment, hi haurà un concert de la mà de The Velvet Candles. A més, en el marc de la Festa de Sant Quirze i Santa Julita es farà la segona edició del Festival Impuls, que comptarà amb cinc concerts de músics de la ciutat i de la comarca.


Publicitat

Activitats per a tota la família

Els espectadors també podran gaudir del Festival de Circ, que celebra la segona edició després que els més petits ja van poder gaudir-ne durant la Festa Major de Calella el setembre de 2020. Un dels altres moments més esperats de la festa és el retorn de la Colla de gegants i grallers el dissabte 12 de juny a les 19h.

El tancament anirà a càrrec de l’Orquestra Montgrins, formada per dotze intèrprets i quatre cantants, que oferiran el tradicional concert de cada edició. El d’aquest any, a més, serà íntegrament en català. A més de la programació, també es mantindran el tradicional concert-vermut o l’Ofici de la Secretària i el Solemne.

Per a complir amb totes les mesures sanitàries, s’haurà d’arribar amb 20 minuts d’antelació als actes per fer una entrada esglaonada, fer ús de gel desinfectant i els seients estaran preassignats i per ordre de reserva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*