Esports La Selva Portada Sant Hilari Sacalm

Més de 700 persones han participat a una nova edició del Trail Guilleries

Imatge promocional del Trail Guilleries. Foto: Aj. Sant Hilari

Imatge promocional del Trail Guilleries. Foto: Aj. Sant Hilari

Aquest cap de setmana s’ha fet a Sant Hilari la 3a edició del Trail Guilleries, que ha comptat amb més de 700 participants. El 75% dels assistents, a més, eren de fora del municipi.

Sant Hilari ha posat punt final a la Setmana de l’Esport amb la 3a edició del Trail Guilleries, una cursa que passa per corriols i camins de Les Guilleries. La primera edició va aplegar 200 participants i la segona un total de 400; i enguany, aquesta xifra ha augmentat fins als 726 participants. El 75% dels assistents, a més, venien de fora de Sant Hilari. Unes 350 persones eren de la província de Girona, però hi havia persones d’arreu de Catalunya i d’altres indrets de l’estat espanyol.

El dissabte va ser el torn de les proves més llargues: la Trail Mitja de 26 quilòmetres i la Marató de 42 quilòmetres. La guanyadora del Trail de 26 quilòmetres va ser Anna Freixes, mentre que el podi masculí va estar encapçalat per Santi Peña. En 42 quilòmetres, Anna Clapés va guanyar la modalitat femenina i Alejandro Villarino la masculina. 


Publicitat

El diumenge primer es va donar el tret de sortida a la Trail de 16 quilòmetres i una mica més tard va començar la marxa popular d’11 quilòmetres. Els guanyadors de la cursa de diumenge van ser Mercedes Arcos i Victor Da Costa. Els guanyadors de les curses de competició de la Trail Guilleries es van emportar una cistella de productes locals de Les Guilleries. D’altra banda, els beneficis es destinaran a l’Oncolliga Girona.

Més de 150 voluntaris al Trail Guilleries

El disseny del recorregut, la senyalització dels camins i l’avituallament han anat a càrrec de més de 150 voluntaris que han fet possible la tercera edició del Trail Guilleries. El circuit l’han preparat corredors locals liderats pel competidor d’Ultra Trail Isaac Riera. 

L’Ajuntament de Sant Hilari va aprofitar el Trail, que posa punt final a la Setmana de l’Esport, per a reconèixer els esportistes hilariencs que han guanyat una competició provincial o estatal durant les dues últimes temporades: Pau Viladelbosch Hinojo, Nil Solà Berga, Bruna Miralpeix Busquets, Míriam Racasens Sánchez, Oriol Gol Masó, Martina Masó Vila, Enric Masó Aguilà, Josep Masó Tarrés, Josep Garriga Güell, Ïa Vidal Soler i Isidre Moragas Recasens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*