Blanes Portada Societat

La Ciutat Esportiva de Blanes acull un cribratge massiu per a esportistes

La Ciutat Esportiva de Blanes acull un cribratge massiu

Cribratge a la Ciutat Esportiva de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Durant les properes setmanes la Ciutat Esportiva de Blanes és l’escenari on es porta a terme un cribratge massiu a 300 esportistes i tècnics d’esports. Segons expliquen des de l’Ajuntament de Blanes l’objectiu d’aquest cribratge, que es realitza de forma conjunta amb la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, és “testar si l’esport s’està practicant en condicions segures”. És previst que la campanya s’allargui durant dos mesos i és la Generalitat la que decideix quins esportistes de la localitat han de formar part del cribratge.

Pel que fa a les entitats esportives, la Generalitat ha decidit que es facin els tests als i les esportistes de les dues entitats que apleguen el major nombre en aquest municipi. Són el Club de Bàsquet Blanes i el Club Deportiu Blanes. A banda dels i les esportistes majors de 16 anys d’aquests dos clubs, també s’efectuaran proves al personal tècnic i a les respectives juntes, així com al personal del Departament d’Esports del consistori blanenc.

Cada esportista s’encarrega de fer-se l’auto-test, de la mateixa manera que les proves que s’han recentment a Lloret i Tossa. Les proves s’estan realitzant a l’aire lliure per reduir el risc de propagació i contagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*