Cultura La Selva Lloret de Mar Portada

Mclan s’incorpora al cartell del festival Som de Mar 2021

Concert solidari de Mclan al festival Som de Mar. Foto: Aj. Lloret

Concert solidari de Mclan al festival Som de Mar. Foto: Aj. Lloret

El grup musical Mclan s’incorpora al cartell del festival Som de Mar 2021 i actuarà el 21 de juliol a les 22h a la platja de Fenals de Lloret de Mar. El concert tindrà un aforament limitat i les entrades es posen a la venda dissabte 29 de maig a partir de les 10h del matí.

L’Ajuntament de Lloret de Mar, amb la col·laboració de la promotora u98music, han decidit ampliar el cartell d’aquest estiu del festival Som de Mar. El concert de Mclan es farà el 21 de juliol a les 22h a la platja de fenals – Punta Garbí, sota els jardins de Santa Clotilde. Així, en el marc de la festa major de Lloret de Mar, que se celebra a finals de juliol, es podrà gaudir de la veu de Carlos Tarque i la guitarra de Ricardo Ruiperez. En format acústic, els integrants de Mclan presentaran la seva nova gira.

El concert tindrà un aforament limitat. Les entrades es posen a la venda dissabte 29 de maig a partir de les 10h del mati al web de somdemarfestival. El preu de l’entrada serà de 8€. La recaptació, a més, anirà destinada a recolzar els projectes mediambientals de l’associació Xatrac de la Casa del Mar de la platja de fenals.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*