Uncategorized

CDmon celebra 10 anys amb un concurs de disseny per homenatjar Internet

CDmon, l’empresa de dominis i hostings amb seu a Malgrat de Mar, ha organitzat un concurs adreçat a les escoles de disseny de tot l’Estat per celebrar el seu desè aniversari. Amb el nom “10.0 Evolució és revolució”, CDmon homenatja a Internet a través de l’art amb aquest certamen, on, de febrer a setembre de 2012, les agències de disseny i els artistes del jurat podran fer el seu propi tribut a la societat del coneixement al microsite www.evolucioesrevolucio.com.

Les obres guardonades es donaran a conèixer l’1 de juny a Barcelona durant la celebració dels 10 anys de CDmon i els seus autors seran premiats amb 500 euros. El jurat està format per: Serial Cut, Dvein, Tavo, Cocobongo, Nastplas, Félix Sánchez, Angel Souto, Recwind, La Mosca i CDmon. Les obres es publicaran al web a partir del 8 de maig. Després, el jurat escollirà les 10 finalistes i, posteriorment, els tres dissenys guanyadors.

Segons la directora del Departament de màrqueting i comercial, Mònica Gregori, el concurs “és una bona manera de potenciar futurs dissenyadors del país i posar-los en contacte amb empreses de renom, alhora que potenciem la creativitat i el talent”.

Els orígens de CDmon


Publicitat

Actualment CDmon gestiona més de 120.000 dominis i 50.000 hostings. Els seus clients procedeixen d’arreu del món, sobretot de l’Estat espanyol, Europa i l’Amèrica Llatina. CDmon neix l’any 2002, quan tres joves d’entre 21 i 23 anys decideixen crear una empresa per gestionar dominis i hostings. En pocs anys, passen de treballar per a dos o tres clients a fer-ho per a milers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*