La Selva Lloret de Mar Portada Societat

Lloret de Mar estrena un nou carril bici

Nou carril bici de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

Nou carril bici de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha finalitzat un nou carril bici que connecta el barri del Rieral amb els barris de Sant Quirze i Puigventós. S’ha arranjat també el pont de l’avinguda de les Alegries.

Lloret de Mar estrena un nou carril bici que connectarà el barri del Rieral amb els barris de Sant Quirze i Puigventós. A més, també ha arranjat el pont que travessa l’avinguda de les Alegries. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que “aquesta actuació prové d’una proposta inicial de pressupostos participats, que s’ha reforçat amb altres partides de millora d’infraestructura de carril bici, i s’ha consensuat amb l’Associació de Veïns del Rieral”.

El nou itinerari connecta la plaça de Domènec Moner i Basart amb el passeig de Cúllar, davant la comissaria de Policia Local, i és apte tant per a ciclistes com per a vianants. En aquest sentit, Fernàndez explica que “s’ha reduït els pendents que hi havia per fer més amable la circulació i s’ha millorat la recollida d’aigües pluvials que provocaven xaragalls a tota la zona”. També ha comentat que “s’ha habilitat alguns trams d’escales per superar els desnivells”.


Publicitat

Amb aquesta actuació es millora la connexió del Rieral amb el pont que arriba fins a Sant Quirze i Puigventós (i al nou institut), així com amb l’entrada de l’Institut Ramon Coll i Rodés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*