Cultura Malgrat de Mar Maresme Portada

Malgrat acollirà el Nomad Festival el 2, 3 i 4 de juliol

Presentació del Nomand Festival a Malgrat. Foto: Aj. Malgrat

Presentació del Nomand Festival a Malgrat. Foto: Aj. Malgrat

El Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar acollirà aquest juliol el Nomand Festival, que tindrà un market amb dissenyadors i actuacions musicals. El festival es farà els dies 2, 3 i 4 de juliol.

Malgrat de Mar s’inclou a l’itinerari del Nomad Festival, que des del 2016 recorre Catalunya als estius amb una àmplia oferta de disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure. El quart tinent d’alcalde i regidor de Comerç i Turisme, Ludwig Hasko, ha explicat que aquest esdeveniment és un pas més de la Fira d’Estiu. L’Ajuntament ja tenia previst fer aquest esdeveniment l’any passat, però finalment es va haver d’ajornar per la pandèmia.

El Nomad Festival ocuparà el Parc Francesc Macià des de l’entrada de l’aparcament del CAP fins al pont de fusta sobre la riera de Sant Genís de Palafolls. L’entrada al recinte serà gratuïta i els tallers per a infants tindran un preu simbòlic. Al llarg del 2, 3 i 4 de juliol es podrà visitar un market amb dissenyadors i artesans de quilòmetre zero. A més, hi haurà les actuacions musicals dels grups Malavida, Big Mouthers i un tribut a Dire Straits. També es podrà gaudir d’una diversa oferta gastronòmica amb food-trucks, que inclourà menjar vegà i apte per a celíacs.

El festival també inclou una programació específica per a infants amb el Petit Nomad, que oferirà els espectacles Balla Nomad i Coloraines Band-i tallers per a nenes i nens de 0 a 12 anys.

Amb tot, el Nomad Festival es farà seguint les recomanacions de prevenció de la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*