Esports La Selva Portada Sant Hilari Sacalm

La 3a edició de la Trail Guilleries es farà el 29 i 30 de maig

Imatge promocional del Trail Guilleries. Foto: Aj. Sant Hilari

Imatge promocional del Trail Guilleries. Foto: Aj. Sant Hilari

La 3a edició de la Trail Guilleries de Sant Hilari es farà l’últim cap de setmana de maig, és a dir, els dies 29 i 30. Es tracta d’una cursa amb sortida i arribada a la plaça Gravalosa de Sant Hilari que passa per corriols i camins de muntanya de Les Guilleries. De moment ja hi ha 582 persones inscrites

Enguany s’ha preparat cinc modalitats possibles per a fer el Trail Guilleries pensades per a tots els públics. El dissabte 29 de maig hi haurà les dues proves més dures: la Trail Mitja de 26 quilòmetres i la Marató de 42 quilòmetres. El diumenge tindran lloc la Trail de 16 quilòmetres i la marxa popular d’11 quilòmetres. A més, els participants també podran sumar el recorregut de les curses de 26 i 16 quilòmetres i fer una marató en dos dies.

El circuit l’han creat voluntaris del municipi liderats pel corredor local de curses Ultra Trail Isaac Riera. Es tracta d’una cursa amb sortida i arribada a la plaça Gravalosa de Sant Hilari que passa per corriols i camins de muntanya de Les Guilleries.


Publicitat

Els guanyadors de la 3a edició de la cursa rebran una cistella de productes locals de Les Guilleries valorada en 60 euros. Tots els beneficis de la cursa es destinaran a l’associació Oncolliga. Enguany el Trail s’adapta a les mesures anti-Covid i, a més, es vol reduir al màxim la generació de residus. 

A l’última edició hi van participar 400 persones i aquest any ja hi ha 292 inscripcions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*