La Selva Lloret de Mar Portada Societat

La policia deté 16 persones a Lloret i intervé més de 17.400 productes falsificats

Agents de la Policia Nacional en el marc de l'operatiu conjunt amb l'Agència Tributària. Foto: ACN / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional en el marc de l’operatiu conjunt amb l’Agència Tributària. Foto: ACN / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut 16 persones a Lloret de Mar i ha intervingut més de 17.400 productes falsificats per un valor superior als 850.000 euros. Els agents acusen els arrestats d’un delicte continuat contra la propietat industrial per la comercialització i venda d’aquests objectes en comerços oberts al públic.

Les investigacions es van iniciar quan es va tenir coneixement que en diferents establiments comercials de la localitat s’estarien emmagatzemant i comercialitzant els productes fraudulents. Segons avançaven les indagacions, les representacions legals de diverses firmes comercials van registrar denúncies en què es comunicava la venda de productes falsificats. Aquests productes es van localitzar exposats en diversos establiments comercials de l’entramat investigat.

Amb aquesta informació, es va procedir a la identificació dels seus propietaris, a qui els constaven diverses ressenyes per la comercialització de productes falsos. Es va inspeccionar 16 establiments i es va poder comprovar que els productes fraudulents es distribuïen de forma il·lícita.


Publicitat

Molts dels productes localitzats i intervinguts es van trobar sense acabar, amb les xapes que indiquen la marca per una banda, i les bosses o carteres, per l’altra. Materialitzaven la falsificació en el moment d’executar la venda i, així, podien estar en possessió d’un mostrari per als clients per tal d’amagar l’activitat. També s’han localitzat dues planxes per a la materialització in situ de les falsificacions.

Respecte a altres productes, com les joguines, moltes d’elles estaven formades per peces petites que podien ser perilloses per a l’ús infantil. A més, no havien passat cap control de qualitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*