Uncategorized

Una dona de 86 anys resulta ferida greu en un incendi d’habitatge a Malgrat

Una dona de 86 anys d’edat ha resultat ferida greu en un incendi que s’ha declarat prop de la una de la matinada en un habitatge del número 26 del carrer Josep Maria Folch i Torres de Malgrat de Mar. Quan van arribar els serveis d’emergència la dona presentava cremades de tercer i segon grau en el 70% del seu cos, una fractura en una cama i intoxicació greu per inhalació de fum. Davant la gravetat de les ferides la dona ha estat traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

L’avís de l’incendi es va donar a les 00:39h i els Bombers van desplaçar quatre dotacions. La Policia Local va evacuar de forma preventiva 5 veïns de l’immoble, un edifici de quatre plantes amb dos habitatges per replà.

L’incendi, del qual encara no s’han pogut determinar les causes, ha cremat totalment una habitació on hi havia dos llits i un aparell de televisió. Les flames també han fet caure el guix del sostre i la fumera ha afectat tot el pis. Els Bombers han extingit l’incendi a les 01.48 hores i els veïns desallotjats han pogut retornar a les seves cases poc després de les dues de la matinada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*