Uncategorized

Blanca Arbell és escollida nova presidenta d’ERC al Maresme

La canetenca Blanca Arbell ha estat escollida nova presidenta de la federació maresmenca d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) en el congrés que la formació política ha celebrat a Malgrat de Mar. Arbell, que era la única candidata, ha obtingut un ampli suport, amb 69 vots a favor i un en blanc.

La nova presidenta d’ERC al Maresme va destacar en el seu discurs la necessitat “d’orientar el partit per a reforçar l’estructura i ajudar la militància dels 30 pobles de la
comarca i arribar a ser l’eina útil aportant les solucions a les problemàtiques
existents al Maresme i als seus pobles”. Blanca Arbell agafa el relleu a Andreu Francisco, alcalde d’Alella. Francisco va ser escollit fa un mes president de la Regió Metropolitana
d’ERC.

Blanca Arbell és regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Canet de Mar i consellera comarcal. Va començar a col·laborar amb la candidatura municipal d’ERC a Canet de Mar l’any 2007 i en les eleccions municipals de 2011 va encapçalar la candidatura del partit a Canet passant de dos a quatre regidors.

El consell de la Federació del Maresme d’ERC també ha escollit Nani Mora (Llavaneres) com a vicepresident, Xavier Pla (Tordera) com a secretari d’organització, Joan Casals (Cabrils) com a secretari d’Administració i Finances, Eva Inglés (Tiana) com a secretària d’imatge i comunicació, Anna Teixidó (Vilassar de Mar) com secretària de política municipal, Xavier Viudez (Cabrils) com a secretari de política parlamentària, Marta Guàrdia (Tiana) com a secretària de la dona, Emma Peiró (Teià) com a secretària de formació, Joan Rabasseda (Arenys de Munt) com a secretari de política comarcal i Daniel Torras (Premià de Mar) com a secretari d’entorn.


Publicitat

El congrés també va servir per escollir a Josep Sànchez (Arenys de Munt),
Andreu Bosch (Teià) i Josep M. Molins (Premià de Mar) com a representants del
Maresme al Consell Nacional d’ERC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*