Uncategorized

71 restaurants de 12 municipis maresmencs participen en les jornades de la cuina del pèsol

El president del Consorci de Promoció Turística, Jaume Borrell, el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Mataró, Miquel Rey, i el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme, Antoni Graupera, han presentat el fulletó promocional de les jornades de la cuina del pèsol. També han donat el tret de sortida de les jornades gastronòmiques del plat de Mataró, la versió local de les jornades. Enguany hi participen 12 municipis i 71 restaurants de la comarca.

Caldes d’Estrac, Cabrils, Calella i Dosrius ja van iniciar les jornades gastronòmiques el passat 24 de febrer. Argentona, Mataró, Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar ho han fet aquest dijous i Arenys de Munt i Sant Andreu de Llavaneres ho faran el 24 i el 29 de març respectivament.

Per tal de promocionar l’oferta de les jornades, el Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Productes de la Terra Maresme, han editat 8.000 llibrets que recullen les dades de contacte dels productors de pèsols i diferents receptes proporcionades per restaurants maresmencs que hi participen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*