Uncategorized

El Conseller Pelegrí lloa la qualitat de la flor i planta del Maresme en la seva visita a Xpomercat

Xpomercat, la mostra professional del sector de la flor i planta ornamental, ha rebut aquest diumenge la visita de més de 500 professionals del sector provinents d’arreu de Catalunya però també d’Aragó, el País Valencià, Andorra i França. Un total de 197 expositors han mostrat els seus productes, majoritàriament flors i plantes ornamentals conreades al Maresme però també plantes d’importació i complements per a floristeries i centres de jardineria. Xpomercat, també ha acollit les exposicions d’empreses industrials i de serveis auxiliars, com càmeres frigorífiques, hivernacles, calderes de biomassa, publicacions especialitzades i escoles d’art floral.

L’esdeveniment, organitzat pel Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya ubicat a Vilassar de Mar, ha rebut la visita del Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que ha lloat la qualitat de les flors i plantes que es conreen al Maresme.

La jornada també ha acollit activitats com el concurs d’art floral i diversos tallers. El personatge infantil Geronimo Stilton, ha signat exemplars del seu nou volum “El llibre i la
rosa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*