Uncategorized

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt reconeix dificultats per pagar les nòmines del febrer

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt no pot garantir que les nòmines dels treballadors municipals del mes de febrer es paguin puntualment. Així ho han reconegut l’alcalde de la població, Xavier Godàs, i el regidor de comunicació, Xavier Yelo, en una reunió amb periodistes.

L’alcalde ha explicat que aquest mes de febrer està sent “de llarg” un mes molt complicat per al consistori des del punt de vista econòmic i ha fixat la data del 4 de març per al pagament de les nòmines dels treballadors en cas que finalment es produeixi l’aplaçament. Godàs ha afegit que tots els treballadors són coneixedors de la situació i ha volgut agraïr públicament la seva “comprensió” alhora que ha dit que la relació amb els representants sindicals és “bona”.

Ara la corporació treballa en un pla de sanejament que ha d’estar enllestit entre els mesos de març i abril i que té com a objectiu estabilitzar els comptes municipals a partir de l’any 2015. L’Ajuntament de Vilassar de Dalt té una plantilla aproximada de 150 persones que suposa una despesa per al consistori de 300.000 mensuals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*