Blanes Cultura Portada

Es presenta la nova editorial blanenca ‘entreDos'

Presentació de l'editorial entreDos. Foto: Aj. Blanes

La nova editorial independent blanenca ‘entreDos’ es va presentar el passat 23 d’abril a la Biblioteca Comarcal de Blanes. La nova editorial està especialitzada en literatura infantil i juvenil.
L’editorial independent blanenca ‘entreDos’, especialitzada en literatura infantil i juvenil, va triar la Diada de Sant Jordi per a presentar-se oficialment de manera pública. Ho va fer a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. Tanmateix, l’editorial es va constituir el febrer del 2020 i els primers llibres es van distribuir a les llibreries a l’octubre.
La presentació d’aquest passat divendres va anar a càrrec de Nuri Torrelles, que va parlar en nom de les tres sòcies fundadores. Es tracta d’un equip que completen la Cristina Concellón i la Teresa Planas. Torrelles va explicar que ‘entreDos’ va néixer amb la voluntat de fer arribar als infants llibres on la història i les il·lustracions els desperti la passió per la lectura. De fet, l’editorial es va batejar amb el nom ‘entreDos’ en referència a la comunicació que sorgeix entre una història i el seu lector.
Fins al moment, l’editorial ha publicat “Truman”, “En Gripau i en Gripere són amics”, “En Gripau i en Gripere van plegats”, “La Carlota i el Sentit de la Vida” i el Calendari de les Verdures 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*