Cultura Portada Societat Tossa de Mar

El Casal Parroquial de Tossa serà d'ús municipal

Edifici del Casal Parroquial de Tossa de Mar. Foto: Aj. Tossa

L’Ajuntament de Tossa i el Bisbat de Girona han arribat a un acord per a la cessió de l’edifici La Concòrdia, més conegut com a Casal Parroquial. El casal serà d’ús municipal durant com a mínim els 20 anys vinents. El Bisbat cedirà l’edifici gratuïtament per a ús cultural i social, mentre que l’Ajuntament s’encarregarà d’adequar-lo i posar-lo al dia després d’un estudi estructural.
El Casal Parroquial de Tossa de Mar s’utilitzarà per a ús cultural i social durant com a mínim els propers 20 anys. L’Ajuntament i el Bisbat de Girona han arribat a un acord en què se cedeix gratuïtament l’espai a canvi que l’Ajuntament l’adeqüi després d’un estudi estructural.
La intenció de l’àrea de Cultura és convertir-lo en un ateneu de gestió comunitària. La seva gestió anirà a càrrec de l’Associació Cultural Bocanegra, creada amb aquesta finalitat i oberta a tothom que hi vulgui participar. La regidora de Cultura, Anna Prieto, espera que “aquest sigui un projecte que ens faci créixer plegats tot reactivant el nucli antic de la població”.

Cicle d’activitats per a difondre l’activitat del Casal

L’Àrea de Cultura ha programat un cicle d’activitats per tal de donar a conèixer el nou equipament municipal. El tret de sortida al nou Casal Parroquial el posarà Pol Fuentes, que presentarà el seu tercer disc Saturn Negre. Es tracta d’un disc conceptual que compta amb músics de primer nivell com Bernie Sànchez (Enric Montefusco, Joana Serrat, Mine!), Iban Rodríguez (C.E. Dharma, Mazoni, Rosa-Luxemburg), Oriol Francisco (Mendetz, Maria Rodés, The Handclappers) o Narcís Pujol (Doppler). 
Per donar compliment a totes les mesures de seguretat sanitàries dictades pel Procicat, la presentació de Saturn Negre es farà demà divendres 30 d’abril a partir de les 18:00 h al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. L’entrada és lliure, però caldrà fer una reserva prèvia perquè l’aforament és limitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*