Cultura La Selva Maçanet de la Selva Portada

La Selva escull aquest dissabte la pubilla i l'hereu comarcal

Pubilla, hereu, dama i fadrí de la Selva 2019. Foto: Consell Comarcal de la Selva

L’elecció de la pubilla i l’hereu comarcal de la Selva 2021 es farà aquest dissabte 1 de maig a Maçanet de la Selva. L’acte se celebra en el marc de la Fira del Roser. En aquesta vuitena edició del certamen està previst que s’hi presentin Maçanet, Vidreres, Amer i Breda.
Després de gairebé un any i mig des de la seva presa de possessió, la Júlia Barceló i l’Arnau Vilaplana, pubilla i hereu de la comarca el 2019, seran rellevats en el seu càrrec. Tant l’Arnau com la Júlia, juntament amb l’Estel Turon i l’Arnau Sabater, dama i fadrí del 2019, s’acomiadaran dels títols que han exercit durant un període de temps més llarg de l’habitual. I és que l’any passat no es va poder celebrar el certamen per les restriccions de la Covid-19. L’elecció de la pubilla i l’hereu comarcal de la Selva 2021 es farà aquest dissabte en el marc de la Fira del Roser, el Mercat de la Pagesia i l’Artesania de Maçanet de la Selva.
Aquest any el certamen arriba a la vuitena edició amb la representació de diversos hereus i pubilles de les poblacions selvatanes. En concret, està previst que s’hi presentin Maçanet, Vidreres, Amer i Breda. L’acte serà presidit per l’alcaldessa d’aquesta població, Natàlia Figueras; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el president del  Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa, i la vicepresidenta de Foment, Montse Auguets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*