Lloret de Mar Portada Societat

Concentració d'agents de la Policia Nacional de Lloret per exigir que els vacunin

Concentració d'agents de Policia Nacional de Lloret

Diversos agents de la Policia Nacional de la comissaria de Lloret de Mar s’han concentrat aquest dijous al matí per exigir a la Generalitat que els administri la vacuna contra la covid-19. Consideren que el Govern els ha discriminat respecte altres cossos policials com ara els Mossos d’Esquadra o les policies locals i per això reclamen “igualtat”.
La portaveu de l’Agrupació Reformista de Policies, Tomasa Granada, també ha carregat contra el Ministeri d’Interior perquè “no s’han pres mesures” per resoldre la diferència de vacunació entre cossos de seguretat. A més, Granada ha acusat el Govern de “crear odi” davant de la ciutadania i “posar-la en contra” dels cossos de seguretat que depenen de l’Estat.
Només un dels gairebé 25 agents de la Policia Nacional que hi ha a la comissaria de Lloret de Mar (Selva) està vacunat, segons ha informat l’Agrupació Reformista de Policies. Segons la seva portaveu, Tomasa Granada, aquest ha estat vacunat perquè té més de 60 anys i, per tant, li toca rebre la vacuna per franja d’edat i no tant per treballar en el cos policial. Aquesta xifra contrasta amb el 70% d’agents que hi ha vacunats a la resta de l’Estat, segons informa Tomasa Granada. A més, Granada ha recordat que altres policies dels Mossos d’Esquadra i de cossos locals també estan vacunats i per això creu que aquesta estratègia és “discriminatòria” i ha reclamat “igualtat” entre cossos de seguretat.
Segons Granada, es tracta “d’un tema polític” i lamenta que utilitzin els agents de la policia per aquestes finalitats i més amb un tema tan delicat com és la vacunació. “Tenim el mateix dret, ens dediquem a la seguretat ciutadana”, ha reafirmat la portaveu de l’Agrupació Reformista de Policies.
Els agents de la comissaria de Lloret de Mar preveuen repetir la concentració cada setmana fins que s’acceleri la campanya de vacunació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*