Portada Salut Sant Hilari Sacalm

Salut farà un cribratge massiu a l'institut de Sant Hilari

Cribratge a la UdG. Foto: ACN - Aleix Freixas

Salut i Educació faran un cribratge massiu a l’institut Anton Busquets i Punset de Sant Hilari Sacalm per a detectar asimptomàtics i tallar cadenes de contagis. Les proves seran voluntàries i els equips es desplaçaran fins al centre, on s’habilitarà espais per a prendre la presa de mostres.
Educació i Salut han engegat una campanya de cribratges massius a instituts gironins. A la Selva, el cribratge arribarà aquest divendres a l’institut Anton Busquets i Punset de Sant Hilari. Aquest institut, de fet, té actualment un grup aïllat. Segons recull la web d’Educació, hi ha dinou alumnes i dos docents en quarantena. En els darrers deu dies al centre s’hi ha detectat dinou positius. A més, a l’escola Guilleries de Sant Hilari hi ha disset persones aïllades i en els darrers deu dies s’ha detectat dos positius al centre (un alumne i un professor).
A Sant Hilari Sacalm, l’índex de rebrot se situa aquest dimecres en 1.836,84 punts. Durant l’última setmana, s’ha detectat 36 positius de Covid-19 i la velocitat de propagació es troba en 2,72 punts.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*