Educació Portada Tossa de Mar

Tossa compra la finca del Mas Padró per ampliar la zona escolar

L’Ajuntament de Tossa ha adquirit la finca del Mas Padró per ampliar la zona escolar. La parcel·la ha costat 296.000 euros i l’edificació que hi ha actualment s’enderrocarà.
L’antic Mas Padró està ubicat a l’inici de l’avinguda de Puerto Rico, just al costat de les escoles. Es tracta d’una parcel·la amb qualificació urbanística d’Equipament Docent que, ara, l’Ajuntament de Tossa ha adquirit. La compra s’ha fet per un import de 296.000 euros. El mas i la finca a on està ubicat, de 718 metres quadrats, seran incorporats immediatament a la zona escolar.
L’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’adquisició i explica que “feia molts anys que s’estava intentant arribar a un acord amb els hereus”. Finalment, ha afegit, “després d’uns últims mesos intensos de negociacions, s’ha arribat a una entesa i el mas ja és propietat municipal”. L’edificació actual, que està en mal estat, serà enderrocada. Així, s’ampliarà la zona d’esbarjo de l’escola i s’estudiarà la fórmula per preservar l’Era del Mas, feta amb peces ceràmiques i de gran valor arquitectònic.
Per la seva part, el regidor d’Urbanisme, Ramon Gascons, conclou que “es tracta d’una gran millora per la zona escolar, que creixerà amb espai d’esbarjo i confort i els edificis quedaran més esponjats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*