Cultura Portada Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners celebra el Mercat de les Herbes i el Concurs de Flors

Mercat de les Herbes i Concurs-Exposició de Flors. Foto: David Rueda - Aj. Santa Coloma

Els dies 1 i 2 de maig se celebrarà a Santa Coloma de Farners el 8è Mercat de les Herbes i el 68è Concurs-Exposició de Flors. Les activitats es faran de manera presencial i amb totes les mesures de seguretat.
Com cada any, la Confraria de la Ratafia i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitzen el Mercat de les Herbes de la Ratafia, que enguany celebra la vuitena edició. També es farà el 68è Concurs-Exposició de Flors. Ambdues activitats es faran els dies 1 i 2 de maig de manera presencial i garantint totes les mesures sanitàries.
El 8è Mercat de les Herbes tindrà un programari d’activitats divers amb l’objectiu de conscienciar de la riquesa de l’entorn de Santa Coloma de Farners. La programació inclou parades amb herbes, una sortida guiada al bosc amb Evarist March i Els Corremarges Biomarató i una xerrada de Josep Ma. Panareda. També hi haurà concerts de la mà de Núria Graham, 3Princeses Barbudes i el recital de Perejaume. Entre d’altres, es podrà veure l’exposició ‘El crit del bosc’ i es podrà comprar l’edició limitada de la millor ratafia del 2020. A més, també hi participarà el cocteler Damià Mulà.

Exposició de Flors

En el marc del Mercat de les Herbes tindrà lloc la 68a edició del Concurs i Exposició de Flors, impulsat per la Confraria de la Ratafia, la Comissió de Flors i el consistori. L’objectiu del concurs és promoure l’ornamentació floral i exposar les flors i plantes que els vilatans de Santa Coloma tenen a les seves llars. També es vol fomentar la fotografia de la flora i les plantes remeieres de l’entorn natural.
Totes les activitats programades seguiran la normativa sanitària vigent: mascareta, distanciament social i higiene de mans. En aquest sentit, la regidoria de Festes sosté la importància de “ser prudents mantenint cura en tots els actes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*