Blanes Portada Societat

Comencen les obres de la rotonda del Carrer Anselm Clavé de Blanes

Blanes talla el carril direcció Lloret de l'Avinguda de l'Estació per l'inici de les obres. Foto: Aj. Blanes

Aquest dilluns han començat les obres de construcció de la nova rotonda de Blanes, situada a la cruïlla dels carrers Anselm Clavé i Santa Cecília amb l’Avinguda de l’Estació. L’inici de la primera fase dels treballs obligarà a fer diverses modificacions en la circulació, així com en el transport urbà al voltant d’aquesta zona.
Les obres de la rotonda comportaran el tall de circulació dels dos carrils del tram de l’Avinguda de l’Estació (situat entre la cruïlla amb el Carrer Anselm Clavé i la cruïlla amb els carrers Barcelona, Illes Medes i Vilar Petit). A més, s’ha d’enderrocar part de l’edificació de l’antiga nau de Can Navinés, situada entre l’Avinguda de l’Estació i el Carrer Anselm Clavé. Per a fer-ho, el trànsit procedent de la zona industrial que vagi en direcció a Lloret es desviarà pel Carrer Barcelona.

Modificacions en el transport públic

Durant les obres, la línia 4 de transport públic de viatgers quedarà temporalment anul·lada. El servei passarà a fer-se a través de la línia 1, que allargarà el seu actual trajecte; en lloc de finalitzar com fins ara a l’Estació d’Autobusos, continuarà fins a arribar a l’estació de tren. D’altra banda, també es reforçarà la línia 1 per a atendre l’increment de demanda.
Està previst que quan comenci la segona fase de les obres es facin més modificacions al transport de viatgers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*