Lloret de Mar Portada Societat

Lloret de Mar inaugura el nou rober de Càritas

El nou rober de Càritas de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

El nou rober de Càritas de Lloret de Mar, impulsat per l’Ajuntament i Càritas, obrirà les portes el proper 15 d’abril. Es tracta d’un servei creat per garantir que les persones amb falta de recursos puguin accedir a roba en condicions adequades.
El nou rober de Lloret de Mar és una iniciativa de l’Ajuntament i de Càritas que estarà gestionat per persones voluntàries que organitzaran la roba. L’objectiu de l’espai, que s’inaugurarà el 15 d’abril, és crear un servei per a garantir que les persones amb falta de recursos puguin accedir a roba en bones condicions. Els robers serviran per a reciclar roba de segona mà que es troba en bon estat per a la posterior distribució.
La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, ha explicat que el rober “serà un espai amb cor que suposa un pas endavant en l’atenció a les persones des d’un punt de vista integral”. A més, ha afegit que al rober se’ls donarà roba “i se’ls oferirà el que sovint necessiten i no demanen: suport emocional i coneixements professionals”.

El rober, situat al Carrer Sènia del Rabich

El rober de Càritas està situat al Carrer Sènia del Rabich, a l’edifici del Mercat Municipal. El local consta de planta baixa i altell. A la planta baixa hi ha el rober on la gent trobarà exposada la roba que hi ha. Es tracta principalment de roba procedent de donacions, seleccionada i classificada per les persones voluntàries. A l’altell hi ha dues sales: a la sala 1, un petit magatzem per a guardar la roba de fora temporada; i a la sala 2, un espai per a fer les activitats de dinamització i formació professional.
Els Pressupostos Participats de Lloret han permès adaptar el local del rober. I és que el passat mes de juliol el Consell Veïnal va decidir per unanimitat cedir el milió d’euros dels pressupostos a projectes de suport als col·lectius més vulnerables.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*