La Selva Portada Societat

1.600 persones visiten el castell de Montsoriu durant la setmana santa

Les previsions del Patronat del Castell de Montsoriu s’han complert i un total de 1.600 persones han visitat el castell durant la setmana santa. Segons expliquen des del Consell Comarcal de la Selva, la afluència de visitants s’ha concentrat, sobretot, entre divendres sant i dilluns de pasqua.
El president del Patronat, Pere Garriga, ha qualificat “d’èxit absolut el nombre de visitants que han pujat a Montsoriu durant la Setmana Santa” i ha assegurat que l’aposta que s’ha fet des de l’ens comença a recollir els seus fruits”. Segons Garriga les períodes de més visitants solen ser la primavera, l’estiu i la tardor. L’any passat aquesta dinàmica es va trencar per la pandèmia i el castell només va poder obrir a l’estiu i durant una part de la tardor.

Els millors resultats en una setmana santa

Garriga també ha destacat que s’ha hagut d’augmentar el nombre de visites guiades per fer front a la demanda. I és que segons el president del Patronat “Montsoriu ha aconseguit els millors resultats de la història del castell per Setmana Santa, superant la xifra de l’any 2019, que va ser l’any de més afluència de visitants.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*