Hostalric La Selva Portada Societat

Tres detinguts per robar en dos vehicles a l'AP-7 a les comarques gironines

Un dels robatoris es va produir a l'alçada d'Hostalric. Foto: cedida a l'ACN pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de 30, 36 i 40 anys per dos delictes de furt a l’AP-7 a les comarques gironines. Els homes distreien als conductors de turismes enmig de la carretera, mentre un d’ells entrava al cotxe per robar tots els objectes que tenien. Els tres homes, que tenien antecedents, ja estan en llibertat amb càrrecs.
Els fets van tenir lloc el 7 de març, quan a tres quarts de dotze del migdia els Mossos van veure un vehicle aturat al voral en el punt quilomètric 79 de l’AP-7. El cotxe es va aturar per demanar què passava i els ocupants van denunciar que eren víctimes d’un furt al descuit. Un segon vehicle els havia fet aturar i mentre un home parlava amb el conductor, una segona persona li va robar un portàtil, diners que hi havia dins del cotxe i unes bosses.

Un segon robatori a l’alçada d’Hostalric

Tres hores més tard, es va rebre l’avís d’un segon furt que s’havia comès a l’AP-7 a l’alçada d’Hostalric i que coincidia amb el mateix modus operandi que el primer. Els agents van demanar una descripció del vehicle dels lladres i van començar a buscar-lo per l’autopista. Una de les patrulles el va veure passar a gran velocitat i va alertar a les dotacions que hi havia entre les sortides 7 i 8 per interceptar-lo. Després d’una breu persecució, els Mossos van creuar un vehicle per interceptar els lladres i el cotxe va impactar contra ells. Quan es va aturar, els quatre ocupants van fugir corrents per camps de conreu i els agents en van detenir tres d’ells.
El conductor del turisme es va resistir a la detenció i va provocar lesions lleus a un dels agents dels Mossos d’Esquadra. A més, no tenia carnet de conduir. La investigació no es dona per tancada i els Mossos estan intentant localitzar i detenir el quart ocupant del turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*