Uncategorized

Caldetes adjudica la gestió dels banys termals

Caldes d’Estrac ha aprovat en el Ple del mes de gener l’adjudicació de la gestió dels banys termals de la població a l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic obert pel consistori. L’empresa guanyadora s’haurà de fer càrrec de les inversions i manteniment de les instal·lacions i també haurà de liquidar a l’Ajuntament un mínim de 15.000 euros cada any.

El consistori també ha creat una comissió per investigar presumptes irregularitats en la gestió actual. En un comunicat, l’Ajuntament diu que té “raons fonamentades per creure que les declaracions d’ingressos de l’empresa que actualment gestiona els banys han estat sistemàticament falsejades, declarant molt menys diners dels que realment guanyava”. Si es demostra aquest extrem l’empresa podria enfrontar-se a un delicte d’estafa ja que aquesta liquidava anualment a l’Ajuntament un percentatge (entorn al 10%) dels ingressos que obtenia.

D’altra banda l’Ajuntament també ha denunciat que l’actual empresa gestora ha presentat un informe en contra de l’actual empresa concessionària amb informació confidencial que només coneixen els membres de la Mesa de contractació, formada pels dos partits amb representació a Caldes (CiU i PSC).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*