Lloret de Mar Portada Societat

El sociosanitari de Lloret de Mar torna a ser centre verd

Hospital sociosanitari de Lloret de Mar

L’hospital sociosanitari de Lloret de Mar torna a tenir la qualificació de centre verd després del brot de covid-19 que ha afectat nou pacients i un professional del centre. Els contagis es van detectar a finals de gener, quan un dels pacients i un treballador van donar positiu. A partir d’aquí es va fer un cribratge tant al sociosanitari com a la residència asil Nicolàs Font, que va donar vuit positius més; tots ells, pacients que ja havien rebut la primera dosi de la vacuna.
Els casos es van concentrar tots a la tercera planta del sociosanitari. Ara, a principis d’aquesta setmana s’han fet tests ELISA als nou pacients positius que estaven en aïllament i tots ells han generat anticossos, amb la qual cosa s’ha pogut donar per finalitzat l’aïllament.
Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor dels dos centres, el brot s’ha donat per tancat aquest dimarts. I tant l’hospital com la residència asil han tornat a ser qualificats com a centres verds; és a dir, sense cap pacient contagiat per coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*