Blanes Portada Salut

L'Hospital de Blanes atura temporalment l'activitat quirúrgica d'un quiròfan per millorar l'esterilització

L’Hospital de Blanes ha aturat temporalment l’activitat quirúrgica d’un dels quiròfans per a fer treballs de millora en l’àrea d’esterilització. La reforma tindrà una durada aproximada de tres setmanes com a màxim. Durant aquest temps, es prioritzaran cirurgies sense ingrés.
Aquest divendres 12 de febrer un dels tres quiròfans de cirurgia major de l’Hospital de Blanes ha aturat temporalment l’activitat perquè es puguin fer unes obres de millora a la zona d’esterilització de l’àrea quirúrgica del centre. Els treballs, que es preveu que tinguin una durada màxima de tres setmanes, permetran la renovació de la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.
Les obres afecten directament l’activitat d’un dels quiròfans annex a la zona d’esterilització on es farà la reforma. Per tal d’evitar el risc de contaminació derivat de les obres i garantir la seguretat dels pacients, s’ha decidit suspendre temporalment l’activitat del quiròfan.
La reforma tindrà una durada aproximada de tres setmanes com a màxim. Mentre durin els treballs, es prioritzaran les cirurgies sense ingrés i s’ajornaran les operacions de traumatologia que requereixen ingrés -principalment les intervencions de pròtesis- i les d’oftalmologia. Els pacients d’aquelles intervencions que s’han hagut de desprogramar seran tornats a citar un cop es reprengui l’activitat després de finalitzar la millora en l’equipament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*