Caldes de Malavella Cultura Portada

La Biblioteca de Caldes de Malavella celebra 29 anys

Un incendi crema un traster a Malgrat de Mar

La Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia de Caldes de Malavella celebra aquest cap de setmana el seu 29è aniversari. Per a commemorar-ho, s’ha programat un conjunt d’activitats adaptades a les mesures sanitàries.
La Biblioteca Municipal de Caldes de Malavella es va inaugurar el 13 de febrer de 1992. I al llarg d’aquests anys la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia s’ha convertit en un equipament propulsor de cultura essencial al municipi. Per a celebrar els 29 anys de servei, l’Ajuntament de Caldes ha organitzat activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials i la ràdio municipal.
Aquest dissabte es podrà gaudir virtualment a través del perfil d’Instagram de la Biblioteca d’una hora del conte amb Assumpta Mercader, que ha estat una figura molt lligada als orígens de l’equipament. També es podrà escoltar a Caldes FM una edició del programa “solucions provisionals” dedicada a les biblioteques. Per acabar la celebració, es podrà veure, també a les xarxes socials, un vídeo gravat amb els “superlectors del 2020” recomanant els seus llibres preferits.

La Biblioteca de Caldes, impulsora de cultura

La Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia ha rebut el premi a la innovació atorgat pel Departament de Cultura de la Generalitat pel projecte El Gust de la paraula. Es tracta d’una aposta conjunta amb l’Oficina de Turisme de Caldes de Malavella que aconsegueix unir la gastronomia i la literatura. La Biblioteca també acull el Premi de Microliteratura Joaquim Carbó, un concurs de literatura que aquest març celebra la seva divuitena edició.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*