Blanes Portada Societat

Comencen a Blanes la vacunació a professionals prioritaris

Comença a Blanes la vacunació de professionals

La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes és des d’aquest dimecres un dels 37 punts de Catalunya i un dels 4 de la Regió Sanitària de Girona on s’administren les vacunes de Moderna i AstraZeneca a col·lectius professionals prioritzats. La vacunació s’allargarà durant aquest dijous i demà divendres.
Els professionals sanitaris encarregats d’administrar les vacunes són el personal del Centre d’Atenció Primària de Blanes en una jornada que ha aixecat una certa expectació, amb una cua d’una cinquantena de persones a les portes de l’Ajuntament. Finalment, s’han acabant administrant 200 dosis.
Els col·lectis receptors de la vacina són personal de farmàcies, fisioterapeutes, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, protètics dentals, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i optometristes. També es vacunarà als membres de col·lectius essencials, com ara professionals de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Mossos d’Esquadra i Bombers.
A partir del 15 de febrer les vacunes es continuaran administrant en un local social municipal que ha cedit l’Ajuntament de Blanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*