Arbúcies Cultura Portada

El castell de Montsoriu recupera les visites guiades el pròxim cap de setmana

Castell de Montsoriu. Foto: CC Selva

El castell de Montsoriu recuperarà les visites guiades el pròxim cap de setmana del 13 i 14 de febrer. Justament aquesta setmana entren en vigor les noves mesures sanitàries, que permeten la mobilitat dins la comarca.
Després d’un mes de confinament municipal, en què Montsoriu ha estat obert però sense visites guiades, aquest cap de setmana es recuperen els guiatges. I és que les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19 contemplen el confinament comarcal. Així doncs, des del Patronat del Castell esperen que l’afluència de visitants d’altres municipis de la Selva sigui notable.
El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha assegurat que “si el temps acompanya, gaudirem d’una bona afluència de visitants durant els pròxims caps de setmana”. A més, ha recordat que totes les visites compliran amb les mesures sanitàries requerides. En aquest sentit, Garriga ha instat al Govern que l’hora de prendre decisions es tingui en compte la idiosincràsia de cada municipi; i és que, diu, “s’ha de tenir en compte que visites en espais oberts com és el cas del castell són segures”.

Visites al llarg del mes de febrer

A partir del cap de setmana vinent i mentre es mantingui la situació de confinament comarcal, les visites guiades es faran els dissabtes i diumenges, a dos quarts d’onze del matí i a les dotze respectivament. De moment, aquest horari es mantindrà del 8 al 28 de febrer. Amb tot, Garriga ja ha avançat que “en cas que la demanda de les visites sigui molt alta el primer cap de setmana ampliaríem el nombre de visites, tal com ja vam fer la tardor de l’any passat.”
Així mateix, des del Patronat esperen que a partir d’aquest febrer la situació vagi millorant  i que de cara els mesos de primavera i estiu les visites el castell es consolidin de forma gradual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*