Uncategorized

Alella aprova un pressupost de 10,7 milions d’euros

El Ple municipal d’Alella ha aprovat inicialment un pressupost per al 2012 de 10.787.195 euros, un 0,44% menys que el de l’any 2011. Els comptes han obtingut el suport de ERC+SxA i PSC. Han votat en contra CiU, Gd´A i PP. L’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, ha qualificat el pressupost “de continuïtat i realista” i ha recordat que l’Ajuntament d’Alella és un dels pocs de Catalunya que té una situació financera sanejada.

Els comptes d’Alella per al 2012 contemplen unes inversions per valor de 776.250 euros, un terç de les quals es pagaran amb recursos propis de l’Ajuntament i la resta amb quotes urbanístiques. Amb aquests imports es finançaran les obres d’urbanització de Cal Vell, la reforma d’edificis municipals o diverses millores de la via pública.

En el pressupost també hi ha una partida de 211.000 euros reservada a l’amortització de préstec de 3,4 milions d’euros subscrit amb el BBVA per l’avançament de les obres d’ampliació de l’Escola Fabra.

D’altra banda s’incrementen les aportacions a les àrees relacionades amb els serveis a les persones i la cura de la via pública, com ara Serveis Urbans, Educació, Serveis Socials, Mobilitat, Salut Pública i Joventut. També veuen incrementades lleugerament les seves partides les àrees vinculades a l’activitat econòmica com Turisme i Emprenedoria, Comerç i Ocupació i Innovació gràcies a l’ajustament fet en les àrees de Cultura i Festes, Administració, Territori i Medi Ambient, Obres Públiques, Governació i Comunicació i Alcaldia. Els departaments de Participació Ciutadana i Cooperació Internacional mantenen en els mateixos nivells del 2011.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*