Arbúcies Portada Societat

Arbúcies compra uns terrenys que permetran fer una zona d'esbarjo a la futura llar de jubilats

Material incautat pels Mossos en el cas d'estafa per Phishing a Premià de Mar. Foto: CME

L’Ajuntament d’Arbúcies i l’associació de jubilats i pensionistes del municipi han donat llum verda a la compra d’uns terrenys situats al costat de la futura llar de jubilats que s’està construint al municipi. L’adquisició dels terrenys, de gairebé 1.000 metres quadrats, ha tingut un cost de 15.000 euros i permetrà dotar l’equipament d’una zona d’esbarjo on s’ubicarà una zona de petanca, un mini golf i un espai de jardí.
Ara fa tres anys l’Ajuntament i l’entitat van acordar el trasllat de la llar de jubilats a un nou edifici, ubicada des de principis dels anys vuitanta en una casa centenària del carrer Sorrall. Les dificultats de manteniment de l’estructura de l’edifici han obligat a fer aquest canvi, segons expliquen des del consistori en una nota de premsa.
El nou edifici on s’ubicarà l’entitat disposa de tres plantes. Fins ara es feia servir com a hotel d’entitats i anteriorment havia fet les funcions d’escola i espai cultural. El cost de les obres i de la compra del material necessari per a l’equipament és de 700.000 euros. L’associació de jubilats i pensionistes d’Arbúcies compta amb 700 persones associades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*