Economia La Selva Portada

El ple del Consell Comarcal aprova la revisió de tarifes de Nora per al 2021

L'empresa NORA gestiona la recollida de residus i neteja viària d'una vintena de municipis de la comarca. Foto: Consell Comarcal de La Selva

El ple del Consell Comarcal de la Selva ha aprovat la modificació inicial de les tarifes de l’empresa de residus comarcal Nora per a l’any 2021. En concret s’han aprovat els increments de la revisió promig de la comarca (4,83%), de Blanes (1,92%) i dels preus unitaris de planta (7,02%), així com una baixada de la revisió promig de Tossa de Mar (-0,39%).
El president de l’ens comarcal, Salvador Balliu, ha explicat que aquesta revisió de preus no té perquè repercutir directament en la ciutadania. “Nosaltres deixem en mans dels Ajuntaments la decisió d’apujar o no el rebut de les escombraries”. Balliu ha destacat també que el preu dels serveis que Nora presta a cada Ajuntament van en funció del cost final de les plantes on s’aboquen els residus. “Si la separació de residus es fa correctament el cost de dipositar les escombraries és diferent que si arriba tot barrejat”, ha dit Balliu.
El president comarcal també ha explicat que “Nora no té afany de guanyar  diners” i que el marge resultat global de l’empresa serà “molt moderat”, entorn a l’1,5% dels ingressos totals. “Aquest marge, en cas d’assolir-se, passarà a formar part de les reserves de l’empresa”, ha detallat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*