Uncategorized

Xavier Amor és escollit primer secretari del PSC del Maresme

El PSC del Maresme ja té nou primer secretari. Es tracta de l’actual alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, que substitueix en el càrrec al regidor d’Arenys de Munt, Santi Fontbona i que ha estat escollit en el congrés comarcal que s’ha celebrat aquest divendres i dissabte a Mataró. En total s’han emès 96 vots dels quals Amor n’ha obtingut 66 de favorables. La resta han estat vots en blanc (28) i nuls (2).

Xavier Amor ha expressat la seva satisfacció ja que “el partit ha fet un procés molt madur i seriós”. El nou primer secretari dels socialistes maresmencs ha explicat que es reunirà properament amb les agrupacions locals per tal de conèixer les seves necessitats ja que el seu objectiu és “que la federació sigui una eina important per a les agrupacions”.

El congrés d’aquest cap de setmana també ha servit per escollir la nova executiva comarcal que queda estructurada en set àrees. Carlos Fernández (Mataró) és el nou secretari d’organització; Miquel González (Caldes d’Estrac) ocupa la secretaria de política municipal, Silvia Tamayo (Canet de Mar) és la secretaria d’acció política; Glòria Mans (Alella), de política territorial; Loli Agüera (Palafolls), de polítiques d’igualtat; Santi Fontbona (Arenys de Mar), de política institucional i Alícia Romero (Mataró) d’estratègia comunicativa. D’altra banda, Joan Rangel, diputat i membre de l’actual executiva nacional, ha estat designat president del PSC del Maresme.

El congrés ha comptat amb la participació de 114 delegats i delegades de 28 municipis (Montgat i Tiana pertanyen a la federació del Barcelonès Nord), 87 convidats amb veu però sense vot i el primer secretari del PSC, Pere Navarro.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*