Blanes Política Portada

L'alcalde de Blanes dona negatiu a la prova PCR

Imatge del cel a Sant Vicenç de Montalt. Foto: Aj. Sant Vicenç

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha donat negatiu a la prova PCR que li van fer dimarts passat. Àngel Canosa va començar dilluns
un confinament a casa seva com a mesura preventiva.
Ahir al matí es van conèixer els resultats de la prova PCR que se li va fer el passat dimarts a l’alcalde de Blanes; Àngel Canosa ha donat negatiu. Tot i això, seguirà a casa després que el passat dilluns comencés un confinament preventiu. Així ho va determinar el Departament de Salut, i és que el batlle havia tingut contacte amb una persona positiva.
L’alcalde de Blanes ha agraït les nombroses mostres de suport que ha rebut durant aquests darrers dies. També ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania a no abaixar la guàrdia: “Ens hem de mantenir ferms i constants en la lluita contra aquest virus. Extremem les precaucions, cuideu-vos i cuidem-nos els uns als altres. Només si treballem junts aconseguirem sortir-nos-en. Superar aquesta pandèmia també depèn de tots i totes nosaltres”, ha dit.

Confinament preventiu des de dilluns

Àngel Canosa va anunciar dilluns que començava un confinament preventiu a l’espera de fer-se una prova PCR. Va anul·lar l’agenda d’activitats públiques i des de llavors ha continuat treballant des de casa. La setmana vinent està previst que pugui tornar a incorporar-se a l’Ajuntament de Blanes, després que hagi acabat de passar la quarantena prescrita. Durant tots aquests dies l’alcalde ha explicat que s’ha trobat bé i no ha presentat cap símptoma que fes indicar que havia contret la malaltia. De fet, així ho ha confirmat la prova analítica.
Canosa es va aïllar després que una persona amb qui havia mantingut una reunió de treball va donar positiu de Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*