Cultura Lloret de Mar Portada

El Teatre de Lloret obre les portes aquest diumenge amb l'espectacle Ocaña

El Teatre de Lloret obre les portes de la nova temporada aquest diumenge 11 d’octubre amb el musical teatralitzat Ocaña, reina de las Ramblas. Enguany, el Lloret Espai Off porta per títol Diferència? Llibertat!. 
De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez ─el premiat protagonista de Paquito forever─ i de la guitarra del director musical Marc Sambola, es fa un homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de cobles amb arranjaments especialment compostos per a l’ocasió. Ocaña, reina de las Ramblas és un obra amb dramatúrgia de Marc Rosich.
L’espectacle començarà a les 20.30 h i posteriorment hi haurà un debat a càrrec de Les Influencers sobre els orígens del moviment LGTBI. Al debat hi assistiran el directord’escena i dramaturg de l’obra, Marc Rosich i Gemma Mateu i el moderarà Ivan Soriano.
També, durant l’acte post funció, es presentarà el llibre “Teatre Trans i altres textos no normatius”, de Marc Rosich. Un llibre que aplega quatre de les seves obres protagonitzades per cossos i identitats de gènere que defugen la normativitat: LimboA mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas. Aquestes són quatre obres que parlen d’individus que no encaixen en una societat bastida des del privilegi heteronormatiu.

Lloret Espai Off

Ocaña obre un nou cicle del Lloret Espai Off, que aquesta temporada porta per títol Diferència? Llibertat!. Es tracta d’un una clara aposta, en paraules de la directora del teatre de Lloret, Amaranta Gibert, “per a posar en valor la diferència i defensar-la”.
D’aquest cicle també es podrà veure Infanticida de Víctor Català (7 de novembre), interpretat per Neus Pàmies i amb composició i interpretació de Clara Peya. Finalment, el Lloret Espai Off tancarà les portes el divendres 4 de desembre amb l’espectacle Com menja un caníbal de la companyia La Virgueria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*