Uncategorized

La neu caiguda en les darreres hores provoca alguns problemes a l’Alt Maresme

El segon episodi de neu que ha viscut el Maresme ha deixat gruixos d’entre cinc i deu centímetres a les poblacions de l’Alt Maresme tot i que, en general, no s’han registrat incidències greus.

A Malgrat de Mar, però, la Policia Local ha tallat la circulació al trànsit tallats al trànsit per la formació de plaques de gel segons informa l’Ajuntament a través del seu Twitter oficial. També s’ha registrat un accident d’un cotxe que ha lliscat i s’ha estimbat contra un altre que estava aparcat al carrer Francesc Sanllehí. A més, segons informa malgratconfidencial.cat, una noia que anava en moto ha patit un accident a l’alçada del pavelló Germans Margall i ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de Calella.

El transport escolar interurbà, d’altra banda, ha estat suspès a tota la comarca tot i que la decisió d’obrir o no els centres escolars varia segons el municipi. A Malgrat de Mar i Arenys de Mar s’han suspès les classes mentre que els Ajuntament de Tordera i Pineda de Mar han informat que els centres funcionen amb normalitat.

A partir d’ara els consells de Protecció Civil i les Policies Locals se centren en els efectes del fred extrem previst per als propers dies ja que es poden formar fàcilment plaques de gel i les temperatures cauran en picat durant el cap de setmana. La Direcció General de Protecció Civil manté en prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat per onada de fred.


Publicitat

D’altra banda el telèfon d’emergències 112 ha rebut 200 trucades relacionades amb l’episodi de neu i fred en les darreres hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*