Uncategorized

CiU de Malgrat proposa convertir l’antiga piscina municipal en un espai per als joves a l’estiu

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha fet arribar a la regidoria de Joventut una proposta per tal que l’antiga piscina municipal es converteixi en un espai per als joves durant el mes d’agost. Els convergents volen que aquest espai ofereixi una programació d’activitats, zones de treball i estudi i serveis com connexió a internet Wi-Fi segons expliquen en un comunicat de premsa.

Algunes propostes per desenvolupar serien nits temàtiques, concursos de còctels sense alcohol, proves aquàtiques, acampades o concursos de dj’s. L’objectiu és “aconseguir que la piscina municipal esdevingui un espai de referència i d’interlocució entre els joves, i aglutinador de cara al futur centre per a joves que es vol ubicar al Centre Cívic del Castell”.

Els nacionalistes asseguren que, amb aquesta iniciativa, es donaria ús a l’antiga piscina municipal que, segons expliquen, ha quedat en desús després de la inauguració del nou centre esportiu. El grup municipal de Convergència afegeix que, per tirar endavant la proposta, no fan falta gaires diners, “només una redistribució de l’espai actual i emprar la imaginació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*