Destacats Esports Portada Sant Andreu de Llavaneres

Més de 30 creuers participen a la regata La Dragonera del CN El Balís

Regata La Dragonera. Foto: CN El Balís

La regata La Dragonera del CN El Balís se celebrarà el 8 i 9 de maig amb un total de 30 creuers participants. La regata és puntuable pel Campionat de Catalunya de Regates d’Altura, Solitaris, A2 i A3 i Circuit Català de Regates Costaneres. Enguany, a més, estrena recorregut.

El Club Nàutic El Balís, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, organitza la XXXIª edició de la regata La Dragonera. Es tracta d’una competició amb més de tres dècades de vida que, una primavera més, serà una de les grans cites de la vela catalana de creuer.

En l’edició d’aquest 2021, que se celebra el dissabte dia 8 i el diumenge dia 9 de maig, s’hi ha inscrit més de 30 embarcacions; una xifra que l’organització qualifica de “tot un èxit”, sobretot després que l’any passat s’hagués de cancel·lar per la pandèmia. La competició és puntuable pel Campionat de Catalunya de creuers d’altura i reduïdes i per la Copa Catalana de regates costaneres.

Noves dates i recorreguts

La principal novetat d’aquesta edició és el canvi de dates i de recorregut. Tradicionalment, La Dragonera se celebrava pels voltants de Sant Joan, partint d’El Balís en direcció a l’illot de La Dragonera, a l’oest de Mallorca. Aquest 2021, però, la cita s’avança fins al 8 i 9 de maig i s’estableixen dos nous recorreguts. D’una banda, n’hi haurà un de llarg pels ORC, que passa per Odas (Begur), la Llosa de Palamós i retorna a El Balís (115 milles); d’altra banda, se’n farà un de curt, que arriba fins a la Boia Oceanogràfica de Blanes, i que suma 32 milles. 


Publicitat

La sortida està prevista per dissabte, dia 8, a les 10 h, mentre que l’hora límit d’arribada s’ha establert a les 15 h de l’endemà diumenge, dia 9. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*