Destacats Maresme Portada Societat

El Maresme dona la benvinguda al temps de les maduixes

Foto: pixabay

Des de l’1 de maig fins al 6 de juny tretze municipis maresmencs celebren el temps de maduixes. I és que amb l’arribada de la primavera, la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra-Maresme del Consell Comarcal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella, vol posar en valor la maduixa maresmenca, que amb l’arribada de la primavera gaudeix de la seva màxima qualitat. Des de l’1 de maig al 6 de juny es podrà gaudir de la maduixa del Maresme a través de les propostes de restaurants, pastisseries, elaboradors i altres establiments de la comarca. Totes les degustacions, a més, estaran maridades amb vins de la Denominació d’Origen Alella. 

Enguany tretze municipis del Maresme participen de les degustacions: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*