Destacats Maresme Portada Turisme

El Consorci de Promoció Turística estrena el concurs #culturamaresme2021

Nou concurs cultural del Consorci de Promoció Turística del Maresme. Foto: Consorci de Promoció Turística del Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha impulsat el concurs d’Instagram #culturamaresme2021 per trobar les millors fotografies culturals de la comarca. La finalitat és que els maresmencs i maresmenques donin a conèixer el patrimoni i la cultura de la comarca i explicar que la cultura és segura.

El concurs #culturamaresme2021 arriba a Instagram per a donar a conèixer els recursos culturals de la comarca i reforçar que la cultura és segura. Per a aconseguir-ho, es vol transmetre el patrimoni cultural de la comarca a través de l’objectiu fotogràfic dels mateixos residents. El concurs s’allargarà fins al pròxim 10 de maig. En total, es premiaran tres fotografies que serviran per fer difusió als diferents suports del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

Tres premis per a gaudir del Maresme

 En total es repartiran tres premis a les fotografies guanyadores. El primer premi serà un menú amb maduixes del Maresme per a dues persones al restaurant La Formiga de Pineda de Mar, en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Maresme que se celebraran pròximament. També es premiarà els participants amb una visita guiada personalitzada als magatzems del Museu d’Arenys per conèixer les peces ocultes del museu. Per últim, la tercera fotografia premiada podrà gaudir d’una ruta indiana i al cementiri de Canet de Mar per a dues persones.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ja ha posat en marxa diferents concursos per seleccionar les fotografies que millor representen diferents aspectes de la comarca. El passat mes de març, per exemple, es va convocar un concurs de temàtica natural en què hi van participar més de 150 fotografies. En aquest cas, el primer premi va ser per a l’usuari @catalandscapes, amb la seva presa sobre la Roca Grossa de Calella. 


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*