Mataró Portada Societat

Tanquen quatre centres de bellesa a Mataró que operaven com a prostíbul

agent de la Policia Local de Mataró

La Policia Local de Mataró ha tancat quatre centres de bellesa i massatges de la ciutat que oferien de manera il·legal serveis de tipus sexual. Una investigació conjunta amb Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Inspecció de Treball va permetre actuar en els establiments, tres situats al carrer Cosme Churruca i un a Francesc Macià, i cap d’ells sense permís per operar com a prostíbul.

A més de determinar aquestes activitat a l’interior, també es van detectar infraccions en matèria de treball, seguretat social i estrangeria. El Servei de Llicències d’Obres i Activitats de l’Ajuntament va obrir quatre actes d’inspecció administrativa, que han derivat en sancions superiors als 3.000 euros, i s’han clausurat les activitats.

Per altra part la Policia Local ha posat els fets en coneixement de l’Agència Catalana de la Salut Pública perquè valori l’obertura d’un expedient sancionador en matèria d’incompliment de les mesures de prevenció i contenció sanitària per fer front a la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*