Destacats Malgrat de Mar Portada Societat

Denuncien a Malgrat una empresa per presumptes irregularitats en la gestió de les finques

En Daniel Martínez, la Judit Casany i en Josep Maria Baltrons expliquen la situació amb què s’han trobat les seves comunitats de veïns. Foto: vídeo Ona Malgrat

Diverses comunitats de veïns de Malgrat de Mar han denunciat l’empresa que els administrava les seves finques per presumptes irregularitats en la gestió. Expliquen que s’han trobat comptes corrents buits, dificultats per a accedir als llibres de comptes o rebuts impagats de la llum.

En un vídeo d’Ona Malgrat, en Daniel Martínez, la Judit Casany i en Josep Maria Baltrons han denunciat presumptes irregularitats de l’empresa que, fins ara, els gestionava les finques. Les seves comunitats de veïns s’han trobat, diuen, amb comptes corrents buits, dificultats per a accedir als llibres de comptes, rebuts impagats de la llum o el pagament de factures alienes a la comunitat. Els afectats expliquen que ara han de “pagar costos enrederits de la comunitat”. També han trobat factures que no eren seves referides a obres a veïnats del costat.

Davant d’aquesta situació, Ona Malgrat explica que algunes comunitats de veïns han decidit denunciar l’administrador de finques a la policia. A més, asseguren que hi ha més d’afectades i temen que n’hi hagi d’altres “que no ho sàpiguen”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*