Calella Cultura Destacats Portada

950 persones han participat fins ara en les activitats del Festimatge

Una de les sales de la fàbrica Llobet preparada pel Festimatge

La setzena edició del Festimatge ha rebut fins ara 950 visitants. El plat fort de la setmana vinent serà la projecció del film “The Kid” (El noi) de Charles Chaplin, en homenatge al centenari de la seva estrena.

La setzena edició del FESTIMATGE, Festival de la Imatge de Calella 2021, va començar el passat 10 d’abril i s’allargarà fins al 2 de maig. Els primers compassos de l’edició han estat marcats per les restriccions de mobilitat, tot i que un total de 950 persones han participat de les diverses activitats programades. A més de les projeccions de curtmetratges seleccionats al 27è Trofeu Torretes de Curtmetratges i de les exposicions de fotografia de la Fàbrica Llobet i a l’Ajuntament Vell, la darrera setmana va oferir als visitants dos tallers de fotografia. A més, els alumnes de l’Institut Euclides de Pineda de Mar van participar en una Matinal de Cinema Jove, compartint els treballs fets als seus tallers.

Aquest dissabte s’ha celebrat la Gala de Cinema Local; una gala que, cada any, vol posar en valor el talent local. I, enguany, aquesta gala ha comptat amb el director de cinema calellenc Marc Martínez, que ha estat el guanyador del Premi Brigadoon Paul Naschy del Festival de Sitges en tres ocasions, la darrera d’elles el 2019, amb el curt Tu último día en la tierra. 

La projecció del film “The Kid”, activitat estrella

L’activitat estrella de la setmana vinent serà la projecció del film “The Kid” (El noi) de Charles Chaplin, el dijous 29 d’abril a la Sala Mozart. L’acte vol ser un homenatge al centenari de l’estrena de la pel·lícula i també un record per a l’edició no celebrada del FESTIMATGE 2020, que havia de tenir com a fil conductor Chaplin en el 130è aniversari del seu naixement.


Publicitat

D’altra banda, l’activitat més innovadora serà la celebració de la 1a Trobada Online de Cinema 9,5mm el proper dia 1 de maig. Aquesta trobada serà també la primera d’Europa i, per tant, ha despertat molta expectativa entre els cineastes que segueixen el 9,5mm arreu del món. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*