Caldes d'Estrac Destacats Economia Portada Sant Andreu de Llavaneres Sant Vicenç de Montalt

Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes estrenen la botiga virtual de les 3 Viles

La botiga virtual de les 3 Viles arriba a Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac. Foto: pixabay

Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac impulsen la posada en marxa de la botiga virtual de les 3 Viles. Es tracta d’una plataforma de compra per internet amb lliurament a domicili als tres municipis.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Teresa Vidal, explica l’objectiu d’aquesta iniciativa:

“L’objectiu d’aquesta plataforma és potenciar l’economia després d’aquest cop que ha sofert amb el Covid i posar a disposició dels nostres comerços de proximitat eines per poder tirar endavant i per poder arribar a més gent i extendre les seves vendes, com és el mercat d’internet”.

La plataforma comprales3viles.cat, que neix amb l’objectiu de potenciar el comerç local en temps de pandèmia, ja està operativa.

La botiga virtual de les 3 Viles permetrà accedir els clients a un catàleg de més de 15.000 productes de les botigues locals que s’hi adhereixin. A més, la plataforma aposta per l’entrega a domicili dels productes demanats. Per la seva banda, les botigues hauran de mantenir el catàleg de productes actualitzat i agafar les comandes diàriament. El transportista recollirà els productes i els durà a casa del client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*