Calella Portada Societat

Calella comença la vacunació massiva contra la Covid a la fàbrica Llobet

Fàbrica Llobet de Calella. Foto: Aj. Calella

El CAP de Calella ha començat a fer les vacunacions massives contra la Covid-19 a la fàbrica Llobet-Guri. Es tracta d’un espai que ha estat cedit per l’Ajuntament a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i on s’hi vacunaran diàriament unes 240 persones. El CAP és l’encarregat de fer les citacions. Des de l’Ajuntament remarquen que és molt important que la població no truqui al CAP, ni hi vagi a consultar quan s’ha de vacunar per tal d’evitar la saturació de l’atenció primària.

Les persones de 79 anys són les primeres en rebre la primera dosi de la vacuna de Pfizer a la fàbrica. Un cop es vacuni aquest sector de la població, es començarà a vacunar a les persones de 78 anys, i s’anirà baixant d’edat de manera progressiva. La previsió és vacunar entre 240 i 250 persones per dia, una xifra condicionada per la disponibilitat de les vacunes.

L’espai de la fàbrica Llobet-Guri compta amb un circuit d’entrades i sortides i amb una senyalització per indicar els punts de vacunació, L’horari de vacunació és de dimarts a divendres, de 10 del matí a 8 del vespre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*