Destacats Maresme Portada Turisme

El Consorci de Promoció Turística edita un mapa turístic del Maresme

Els elements turístics de cada població denoten per què el Maresme és de mar i de munt. Foto: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un mapa turístic de la comarca. Els elements turístics de cada població denoten per què el Maresme és de mar i de munt.

El Museu de l’Estampació de Premià de Mar, el port d’Arenys de Mar o la Nau Gaudí de Mataró són alguns dels recursos turístics que apareixen al nou mapa que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Cada població apareix representada amb un dels seus elements més característics, però també hi apareixen trets distintius del Maresme.

Així, el nou mapa del Consorci és un recorregut per la comarca que demostra per què el Maresme té la particularitat de ser de mar i de munt. A més, també hi apareixen representats els dos components que uneixen la comarca: la carretera N-II i l’autopista, on acaba la C-31 i comença la C-32. 

Un mapa per a potenciar el turisme local

El mapa disposa d’un codi QR que porta a l’usuari a l’aplicació Google Maps, on hi ha tots els recursos georeferenciats. L’objectiu és que els visitants puguin reconèixer els elements més representatius de cada municipi. També és una bona eina perquè els maresmencs i maresmenques puguin conèixer en profunditat la comarca. I és que, a més, el turisme local ha crescut considerablement en temps de pandèmia. 


Publicitat

El disseny i les il·lustracions del mapa han anat a càrrec de la dissenyadora maresmenca Marina Turró. S’han imprès un total de 450 blocs en format DIN-A3 que s’estan repartint a oficines de turisme, punts d’informació turística i càmpings i hotels. També s’han editat 6.000 unitats en format plegat que es destinaran a fires de turisme i altres jornades. 

El Consorci de Promoció Turística del Maresme també ha elaborat una sèrie de mapes culturals de la comarca amb rutes pels principals punts patrimonials i culturals. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*