Uncategorized

El Consell Comarcal del Maresme aprova un pressupost de més de trenta milions d’euros per al 2012

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat en el darrer Ple ordinari el pressupost per a l’any 2012 que ascendeix a 30.390.381,87 euros, un 26% inferior al pressupost d’aquest 2011 que ha estat de més de 41 milions d’euros. Els comptes de l’administració comarcal han obtingut el vot favorable de l’equip de govern (CiU + PP) i ERC. La resta de grups (PSC, ICV, CUP i PxC) es van abstenir.

La reducció pressupostària afecta totes les àrees operatives i de suport del Consell Comarcal en percentatges que oscil·len entre el -3,01% (Benestar Social i Educació) i el – 37,71% (Medi Ambient). Cooperació Municipal i Planificació té una disminució pressupostària del -35,96% i Promoció Econòmica del -4,68%. Per la seva banda, Serveis Generals, l’àrea de suport del Consell Comarcal, redueix el seu pressupost un -11,45%.

En un comunicat l’equip de govern diu que el pressupost “s’ajusta a la realitat” perquè incorpora les retallades en la transferència de diners per part d’altres administracions i visualitza tots els deutes contrets per l’ens comarcal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*